fbpx

TheSwipe Konzultacije

Kako izgledaju konzultacije?

Besplatne konzultacije proces

Što možeš očekivati od TheSwipe Konzultacija?

TheSwipe nudi 2 vrste konzultacija: Besplatne Konzultacije i “What Do You Wanna Know?” konzultacije

Besplatne Konzultacije

Besplatne konzultacije su tu kako bi se informirao/la o studiju koji te zanima i koja sve sveučilišta u Nizozemskoj postoje.

Na konzultacijama ćemo pričati o tome koje sve programe možeš upisati na temelju svojih interesa, koje je trajanje studijskog programa te na kakvim sveučilištima je ponuđen, a tu ćemo ti objasniti razliku između HBO i WO fakulteta.

Uz rang ljestvice fakulteta koji te zanimaju, dotaknut ćemo se i potencijalnih sljedećih koraka u tvom visokom obrazovanju te mogućnosti za razvoj karijere po završetku studija.

Upoznat ćemo te s cijenom studija i generalnim troškovima života gdje ćemo ti također objasniti koje dodatne pogodnosti kao EU građanin možeš ostvariti na iznos školarine za prvu godinu fakulteta.

Na Besplatnim Konzultacijama prolazimo samo zadani set generalnih informacija oko područja tvog interesa. Ukoliko te zanimaju specifične informacije iz prve ruke vezane uz studij i/ili život, smještaj, studentsko financiranje i još mnogo tema, ugovori naše “What Do You Wanna Know” konzultacije.

Ako nisi siguran/a što bi htio/htjela studirati, nudimo uslugu “What?Where?Who?” koja će ti suziti izbor, a za sam upis na nizozemske fakultete pogledaj naše pakete. 

⏰ Trajanje 30 minuta

📍 Google Meet

🖥 Prezentacija + PDF

📩 Ispuni formu na dnu stranice

💰 €0 EUR ( ~ 0 HRK)

Jednokratne besplatne konzultacije za informacije o studiju

.

What Do You Wanna Know?

Samo TheSwipe nudi povoljne i ovako sveobuhvatne konzultacije!

S What Do You Wanna Know? možeš saznati apsolutno sve informacije koje su prijeko potrebne, a često neprenesene onima kojima su u tom trenutku najpotrebnije. 

Izbor tema je na tebi, dok mi iz TheSwipe tima nudimo širok spektar informacija koje smo kao studenti u Nizozemskoj naučili na težak način, a spasilo bi nam vrijeme, živce i novce da je ovakva usluga prije postojala.  

Teme mogu obuhvaćati: studij u Nizozemskoj (sve o fakultetima, kako tvoj fakultet izgleda i što sve nudi, kakva su predavanja, kako, kome i za što se obratiti na fakultetu, koje pogodnosti nudi studentska kartica), smještaj (kako odabrati agenciju i koji su tipovi studentskog smještaja , kako i putem kojih kanala se predstaviti, koliko unaprijed tražiti smještaj, kako dobiti subvenciju), troškove života (cijene namirnica, kućanskih potrepština, restorana te akcija poput op = op), transport (sve o javnom prijevozu, OV chip kartici i naravno biciklima), studentsko financiranje, zdravstveno osiguranje, top savjete iz prve ruke te sve tvoje prijedloge. 

Ugovori What Do You Wanna Know? Konzultacije gdje ćemo ti predstaviti personaliziran sadržaj kreiran prema tvojim potrebama, a po završetku sastanka šaljemo ti sve informacije i linkove u PDF dokumentu koji možeš koristiti kao svoj osobni šalabahter za preseljenje u Nizozemsku.

⏰ Trajanje 45 minuta*

📍 Google Meet

🖥 Prezentacija + PDF

📩 Ispuni formu na dnu stranice

💰 €15 EUR + BTW 21% ( ~ 137 HRK)

 Plaćene konzultacije za sva tvoja pitanja

*ovisno o broju i vrsti odabranih tema trebat će ti od 45 do 90 minuta, što ćemo definirati nakon što ispuniš formu na dnu stranice

Kako bi se prijavio/la za sastanak, potrebno poslati okvirna pitanja putem forme koju možete ispuniti u nastavku ili putem maila na info@theswipe.eu kako bismo mogli pripremiti sve potrebne materijale.

Pritiskom na "Pošalji" potvrđujete da ste suglasni s korištenjem vaših podataka, u skladu s GDPR-om, kako bi vam pružili što bolju uslugu!