fbpx

TheSwipe Konzultacije

Što možeš očekivati od TheSwipe Konzultacija?

Studij u Nizozemskoj

What Do You Wanna Know?

Samo TheSwipe nudi povoljne i ovako sveobuhvatne konzultacije!

S What Do You Wanna Know? možeš saznati apsolutno sve informacije koje su prijeko potrebne, a često neprenesene onima kojima su u tom trenutku najpotrebnije. 

Izbor tema je na tebi, dok mi iz TheSwipe tima nudimo širok spektar informacija koje smo kao studenti u Nizozemskoj naučili na težak način, a spasilo bi nam vrijeme, živce i novce da je ovakva usluga prije postojala.  

Teme mogu obuhvaćati: studij u Nizozemskoj (više o fakultetima, dokumentima potrebnim za upis, vrstama predavanja, kako, kome i za što se obratiti na fakultetu, koje pogodnosti nudi studentska kartica), smještaj (kako odabrati agenciju i koji su tipovi studentskog smještaja, kako i putem kojih kanala se predstaviti, koliko unaprijed tražiti smještaj, kako dobiti subvenciju), troškove života (cijene namirnica, kućanskih potrepština, restorana te akcija poput op = op), transport (sve o javnom prijevozu, OV chip kartici i naravno biciklima), studentsko financiranje, zdravstveno osiguranje, top savjete iz prve ruke te sve tvoje prijedloge. 

Ugovori What Do You Wanna Know? Konzultacije gdje ćemo ti predstaviti personaliziran sadržaj kreiran prema tvojim potrebama, a po završetku sastanka šaljemo ti sve informacije i linkove u PDF dokumentu koji možeš koristiti kao svoj osobni šalabahter za preseljenje u Nizozemsku.

                                               ⏰ Trajanje 45 minuta*

                                               📍 Google Meet

                                               🖥 Prezentacija + PDF

                                               📩 Ispuni formu na dnu stranice

                                               💰 €15 EUR + BTW 21% ( ~ 137 HRK)

 Plaćene konzultacije za sva tvoja pitanja

*ovisno o broju i vrsti odabranih tema trebat će ti od 45 do 90 minuta, što ćemo definirati nakon što ispuniš formu na dnu stranice

Pritiskom na "Pošalji" potvrđujete da ste suglasni s korištenjem vaših podataka, u skladu s GDPR-om, kako bi vam pružili što bolju uslugu!