fbpx

Eventi

O našim eventima

TheSwipe održava besplatne informativne evente za zainteresirane srednjoškolce, studente i roditelje u kojima su pokrivene osnovne informacije o studiranju u Nizozemskoj podijeljene po području studiranja. Tijekom eventa odgovorit ćemo na najčešće postavljena pitanja poput iznosa mjesečnih troškova, transporta te studentskih poslova i financiranja

Također, stavit ćemo naglasak na razlike vrsta fakulteta: WO i HBO i programa. Objasnit ćemo zašto su pojedini programi popularni te navesti rang ljestvice navedenih programa. 

U sklopu evenata sudjeluju i trenutni i bivši studenti nizozemskih fakulteta koji će vrlo rado podijeliti svoju priču i svoj put u Nizozemskoj upravo da tebi olakšaju odluku odabiru programa u Nizozemskoj.

Ispod navedeni eventi podijeljeni su po generalnim grupama programa poput businessa i ekonomije, prirodnih znanosti i umjetnosti kako biste stekli najbolju sliku kako zaista izgleda studirati takav tip programa upravo u Nizozemskoj.

Eventi po grupama programa

18.09.2021. - Generalni event: Upoznajte TheSwipe

Kako bi saznao/la sve generalne informacije o fakultetima, studijskim programima i studentskom životu u Nizozemskoj obavezno sudjeluj na našem Upoznajte TheSwipe eventu. Naš prvi ovogodišnji event je tu kao uvodni event koji će te upoznati sa svim tipovima fakulteta u Nizozemskoj, koja su sve polja i neke od smjerova koji su dostupni na fakultetima te generalne informacije o studentskom životu u Nizozemskoj! Za razliku od naših ostalih evenata koji su fokusirani na studijske programe u svojim poljima, fokus ovog eventa je dotaknuti se svakog polja studiranja ukratko i upoznati te s nizozemskim edukacijskim sustavom i mogućnostima u Nizozemskoj. Ukoliko imaš specifična pitanja, slobodno nam ih pošalji na našu email adresu.

 ⏰ 2 sata s početkom u 11 sati  | 📍 Zoom platforma  🎓 Generalni event  |  📩 klikni na “Prijavi me

25.9.2021.

STEM bez kompjutera


Zanimaju te prirodne znanosti poput matematike, fizike, kemije ili inženjerstva, ovaj event je upravo za tebe. U sklopu eventa možeš očekivati glavne informacije o STEM programima uz iskustva studenata koji pohađaju ili su već završili isti tip programa u Nizozemskoj. Također, pružit ćemo ti informaciju o tržištu rada i multinacionalnim kompanijama poput Novartisa ili zdravstvenih institucija gdje možeš potražiti svoje prve poslovne prilike.

 ⏰ 2 sata s početkom u 11 sati

📍 Zoom platforma

🎓 Prirodne znanosti

📩 klikni na “Prijavi me

02.10.2021.

Let's talk Business and Psychology

Ako te zanimaju poslovni studijski programi gdje ćeš naučiti sve o financijama, strateškom menadžmentu ili si ipak više za studij psihologije, ovaj event će odgovoriti na sva tvoja pitanja. U sklopu eventa možeš očekivati glavne informacije o programima businessa i psihologije uz iskustva studenata koji pohađaju ili su već završili isti tip programa u Nizozemskoj. Također, pružit ćemo ti informaciju o tržištu rada i multinacionalnim kompanijama poput Netflixa, Philipsa i Tesle gdje možeš potražiti svoje prve poslovne prilike.

⏰ 2 sata s početkom u 11 sati

📍 Zoom platforma

🎓 Business + Psihologija

📩 klikni na Prijavi me” 

09.10.2021.

How to get away with The Netherlands?

Oduvijek su te zanimali aspekti poput internacionalnog poslovnog prava, ljudskih prava i sloboda, kaznenog, financijskog i cyber prava? Na našem eventu saznaj glavne informacije o najboljim pravnim programima uz iskustva studenata koji pohađaju ili su već završili isti tip programa u Nizozemskoj. Također, pružit ćemo ti informaciju o tržištu rada i poslovnim prilikama pri Europskoj Uniji i sudu u Den Haagu i odvjetničkim uredima gdje možeš pronaći svoj prvi posao.

⏰ 2 sata s početkom u 11 sati

📍 Zoom platforma

🎓 Pravo + Psihologija

📩 klikni na “Prijavi me” 

16.10.2021.

STEM s kompjuterom


Zanima te umjetna inteligencija, gaming industrija, digitalni dizajn, cyber sigurnost ili statistika i analitika, ovaj event je kreiran upravo za tebe. Tijekom eventa možeš očekivati glavne informacije o IT orijentiranim programima uz iskustva studenata koji pohađaju ili su već završili isti tip programa u Nizozemskoj. Također, pružit ćemo ti informaciju o tržištu rada i multinacionalnim kompanijama poput Netflixa, Tesle, Bookinga, ili financijskih institucija gdje možeš potražiti svoje prve poslovne prilike.

 ⏰ 2 sata s početkom u 11 sati

📍 Zoom platforma

🎓 IT znanosti

📩 klikni na “Prijavi me” 

23.10.2021.

Wanna Gogh 2 The Netherlands?

Ovaj event je kreiran za srednjoškolce i studente koji žele istražiti svoju kreativnu stranu ili otkriti više o sebi na studiju psihologije u Nizozemskoj. Ovdje spadaju programi poput mode, fotografije, plesa, glazbe, ali i antropologije, filozofije, sociologije i slično. Tijekom eventa možeš očekivati glavne informacije o programima uz iskustva studenata koji pohađaju ili su već završili isti tip programa u Nizozemskoj. Također, pružit ćemo ti informaciju o tržištu poslova na akademijama umjetnosti, filmskoj industriji, muzejima gdje možeš potražiti svoje prve poslovne prilike.

⏰ 2 sata s početkom u 11 sati

📍 Zoom platforma

🎓 Umjetnost + humanistika + psihologija

📩 klikni na “Prijavi me” 

Želiš prisustvovati eventima?

Ispuni kratku anketu o tome koji te event najviše zanima te koje informacije želiš čuti.

Zašto prisustvovati TheSwipe eventu?

TheSwipe team dijeli svoje iskustvo iz prve ruke s tobom upravo kako bismo ti predočili kako izgleda život i studij u Nizozemskoj. 

TheSwipe team svojim odabranim studijskim programima pokriva svih 5 područja evenata

TheSwipe team dolazi iz 3 različita grada u Hrvatskoj, Zagreb, Split i Rijeka

TheSwipe team živi, studira i istražuje Nizozemsku od 2018. godine

35+ hrvatskih studenata u Nizozemskoj koji će podijeliti svoju priču s tobom



Kontaktiraj nas za više informacija!