fbpx

Usluge

Zašto smo tu?

Jednostavan upis

TheSwipe nudi usluge koje vam pomažu doći do željenog fakulteta u Nizozemskoj.

Vi odaberete program koji biste studirali, a TheSwipe team će se pobrinuti za sve ostalo. Nudimo različite pakete i usluge koji su kreirani po svim potrebama zainteresiranih.

Sve naše usluge su temeljene na iskustvu i poznavanju potreba budućih studenata.

TheSwipePAKETI

Standard

750
00
 • Upis na do 3 programa
 • Pomoć pri odabiru programa
 • Konzultacije student
 • Motivacijsko pismo
 • CV
 • Paket dobrodošlice

Premium

950
00
 • Upis na 4 programa
 • Pomoć pri odabiru programa
 • Konzultacije student
 • Konzultacije smještaj
 • Motivacijsko pismo
 • CV
 • Razgovor s osobom iz tvog novog grada
 • Smjernice za pismo preporuke
 • Paket dobrodošlice

Odaberite pojedinačne usluge koje su vam potrebne kako bi upisali studij po želji te kreirajte Custom paket koji odgovara vašim potrebama.

Upisi na fakultete kreću od 1.10., osiguraj si mjesto na jednom od nizozemskih fakulteta i postani dio generacije 2023./2024.

Za ugovaranje paketa klikni na KONTAKT

TheSwipe usluge:

Za više informacija o našim uslugama pritisnite na i saznajte sve o svakom koraku koji vas vodi do željenog studijskog programa u Nizozemskoj.

Iskazane cijene usluga uključuju BTW od 21%. 

Po odrađenom inicijalnom intervjuu o interesima i dosadašnjem iskustvu, mi šaljemo smjernice za pismo po svakom paragrafu, a revidiramo ga četiri (4) puta s konstruktivnim prijedlozima i savjetima za poboljšanje.

Tijekom inicijalnog intervjua o interesima i dosadašnjem iskustvu mi pišemo osnovne informacije bitne za svaku sekciju CV-a, student ga nadopunjuje bitnim detaljima, mi odrađujemo dizajn CV-a s nadopunjenim informacijama te šaljemo studentu na reviziju. Revidiramo ga dva (2) puta s konstruktivnim prijedlozima i savjetima za poboljšanje. 

Želite upisati studij u Nizozemskoj, no niste još sigurni što, gdje ni kako? Ovim putem pomažemo vam unutar inicijalnog intervjua gdje sužavamo interese, prethodno znanje, obrazovanje i iskustvo i spajamo isto s mogućnostima na tržištu rada. Ishod ovog intervjua je lista programa koji najbolje odgovaraju interesima i iskustvu studenta.

Ugovaranje termina za općinu i banku

Korak 1: Slanje tvojih osobnih informacija

Korak 2: Ugovaranje termina u općini i banci po izboru

Korak 3: Slanje maila o potvrdi termina 

*U slučaju propuštanja ugovorenog termina, potrebno je ponovno platiti ugovaranje novog termina.

Edukacija korištenja sustava fakulteta 

Korak 1: Obavijesti nas o upisanom fakultetu

Korak 2: 45’’ digitalna edukacija

Korak 3: Slanje PDF sažetka s edukacije

Nabava literature

Korak 1: Obavijesti nas za koje predmete svog programa u jednom semestru tražiš literaturu*

Korak 2: Pronalaženje i naručivanje potrebne literature

Korak 3: Uručivanje ili slanje željene literature

*prijenos punog iznosa vrijednosti literature se prebacuje direktno na bankovni račun od TheSwipe-a u roku od 24h nakon potvrde željene literature i onda mi finaliziramo narudžbu

Unutar ovih konzultacija nudimo praktične informacije o studiranju u Nizozemskoj te odabranim specifičnim studijskim programima. Ovdje možete naučiti glavne razlike između tipova sveučilišta i studijskih programa, a zatim i koji se sve uvjeti moraju zadovoljiti.

Unutar ovih konzultacija nudimo praktične informacije o pronalasku smještaja. Ovdje možete saznati putem kojih stranica i medija je najbolje i najpouzdanije tražiti smještaj, kako ispunjavati registracijske forme za smještaj te mnoge druge praktične i korisne savjete koje studentu mogu čim prije omogućiti pozitivan odgovor od strane najmodavca stana.

Pismo preporuke važno je za određene studijske programe te je bitno dobro odabrati profesore i ton pisma koji će prenijeti najvažnije o studentu. Upravo zbog toga šaljemo listu smjernica za najbolju praksu pri pisanju pisma preporuke koje možete podijeliti s odabranim profesorima.

Ukoliko je odabrani/a profesor/ica svoje pismo preporuke za studenta napisao/la na hrvatskom jeziku, mi isto pismo prevodimo na engleski jezik.

Ponekad je teško odlučiti koji studijski program je najbolje upisati, a tuđe iskustvo donosi dodatnu perspektivu koja može pomoći pri odabiru. Unutar ove usluge student može popričati sa studentom odabranog studijskog programa i/ili iz grada studiranja na sat vremena kako bi postavio/la sva pitanja od interesa.

Krenuli ste s upisom na studijski program u Nizozemskoj, no zapeli ste, niste sigurni kako dalje i/ili što još treba napraviti? Mi uskačemo u već započeti proces, odrađujemo intervju kako bismo napravili svoje zabilješke i istražili nedostaje li išta te koji su idući koraci u procesu upisa. Ishod asistencije pri upisu je završeni upis na odabrani/e studijski/e program/e. 

Ova usluga savršena je kada želite samo upis na jedan (1) studijski program, a sve ostalo ste riješili i drugačija pomoć nije potrebna.

Zašto baš TheSwipe?

The Swipe olakšava i pojednostavljuje, inače opsežan i često zbunjujuć proces upisa hrvatskih srednjoškolaca i studenata na nizozemske fakultete. Naš tim sastoji se od tri studenta koji su i sami iskusili upravo tu životnu promjenu te želimo podijeliti svoje iskustvo i olakšati novim generacijama studenata koje dolaze iza nas. Osim samog upisa na željeni fakultet, također Vam pružamo podršku za što lakšu asimilaciju i snalaženje u Nizozemskoj.